Produkty pro kalrez o kroužky (18)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Denier 90-100

Denier 90-100

Naše příze se používají při tkaní, pletení a pleteném oblečení, stejně jako v dámském / pánském oděvu, vojenském, bezpečnostním a outdoorovém oblečení, stejně jako v krajkách, ponožkách, bezešvém oblečení, sportovním oblečení a technických textiliích. Příze z polyamidu (nylonu) se také používají při výrobě textilií spolu s přírodními nebo jinými syntetickými přízemi. Denier: 90-100 Filament: 48 Typ příze: FDY Typ příze: Texturovaná Průřez příze: kulatý Barva: polomatná Barva: plně matná Barva: Dope Dyed
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Chladicí a topná přenosová kapalina na bázi monoethylenglykolu pro technické aplikace
ChevreArdennes Dánské Modré Sýrové Koláče - Sýrové Speciality

ChevreArdennes Dánské Modré Sýrové Koláče - Sýrové Speciality

ChèvrArdennes se představuje v několika vynikajících variantách chutí: v květinové kůrce, v čerstvém bylinkovém válečku, s medem, se sušenými hrozny, s cibulí, bruschetta, s citronem, s uzeným masem. Ale také v popelavém bloku, v listovém těstě s kozím sýrem a medem, s parmezánem Parmigiano Reggiano, Dánským modrým sýrem a mnoha dalšími. Kozí sýry navržené s ohledem na naši kvalitu mohou jen posílit vaši pověst náročného distributora při výběru čerstvých a exkluzivních sýrů pro vaše zákazníky.
Calgonit Des-HE

Calgonit Des-HE

Připravené dezinfekční prostředky na ruce na bázi ethanolu V hygienicky zvlášť citlivých oblastech potravinářského a jiného průmyslu je dezinfekce rukou stejně důležitou jako nezbytnou součástí OSOBNÍ HYGIENY. V oblasti výroby a balení se požadované snížení mikroorganismů dosahuje použitím dezinfekčního prostředku na ruce. Na tyto produkty jsou kladeny vysoké požadavky na dobrou snášenlivost s pokožkou, krátkou dobu působení a široké spektrum účinnosti. calgonit Des-HE tyto požadavky splňuje. Spolehlivě ničí bakterie, kvasinky a obalené viry, jako je koronavirus. Produkt je založen na receptuře doporučené WHO. calgonit Des-HE obsahuje ethanol biologického původu a má v závislosti na výrobním procesu charakteristickou vůni. GHS: GHS02 / GHS07 Signální slovo: Nebezpečí Hmotnost: 9 kg
Tcp320 Cpt Nebo Cprs

Tcp320 Cpt Nebo Cprs

Tkanina 50% BAVLNA 50% POLYESTER COREYARNS, osnovní a útková příze, plátno 1/1 CPT nebo RIPSTOP CPRS, 320g/m2, 143cm Hlavní použití: podpora pro plátna vojenských stanů po úpravě 3i SH Hlavní použití: podpora pro plátna vojenských stanů po úpravě 3i SH
Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami
Krém cukrářů od Christophe Michalak - Knihy

Krém cukrářů od Christophe Michalak - Knihy

Kniha La Crème des Pâtissiers od Christopha Michalaka je určena všem nadšencům do cukrářství. Tato publikace představuje 35 talentovaných cukrářů, jako jsou Pierre Hermé, Philippe Conticini, Christophe Adam, Yann Couvreur... Představena ve formě zpravodaje, La Crème des Pâtissiers vzdává hold podpisovým receptům největších šéfkuchařů. Každé představení vás ponoří do jiného světa, což vám umožní vyzkoušet si cukrářství Haute Couture. Tento krásný objekt je určen všem labužníkům, kteří mají zvědavost objevit zákulisí.
Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní
Crème Patissière Croissant - Mražené croissanty pro HoReCa a maloobchod

Crème Patissière Croissant - Mražené croissanty pro HoReCa a maloobchod

Croissanty ručně plněné crème patissière, 100% vyrobené v Itálii pouze z italských surovin. Standardní verze jsou k dispozici v 43 gramech (mini croissanty), 95 gramech a 100 gramech. Nabízíme také možnost přizpůsobit hmotnost podle vašich potřeb. Standardní krabice obsahují 90 mini croissantů nebo 75 normálních croissantů. K dispozici jsou také menší krabice obsahující 40 kusů.
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
KORODUR WH-Special - WH-Special

KORODUR WH-Special - WH-Special

Hartstoff podle DIN 1100 (skupina A) pro výrobu cementových tvrdých podlah podle DIN 18560-7 a DIN EN 13813. KORODUR WH-Special je zvlášť nárazuvzdorný. I když je zařazen do skupiny A, dosahuje hodnoty opotřebení při broušení skupiny M s 3 cm³/50 cm². Hartstoff skupina A podle DIN 1100: Opotřebení při broušení ≤ 5 cm³/50 cm² podle DIN EN 13813 Forma dodání: 25 kg papírové speciální balení
Mop z polypropylenu

Mop z polypropylenu

Rozsah tloušťky: 25-300 µm monoaxiálně orientovaný PP Optika: průhledná, bílá Aplikace: Elektrický průmysl, Etiketa
CHELÁTY - AXEMIX

CHELÁTY - AXEMIX

Axeb kapalné cheláty jsou komplexní formulace mikroživin obsahující organické látky, které zaručují vysokou úroveň stability kovů (Zn, Fe a Mn, mezi jinými). Axeb pevné cheláty jsou rodina produktů vhodných pro prevenci a nápravu železné chlorózy v plodinách, ve formě granulí nebo pelet.
Mozaika 30-02

Mozaika 30-02

Plyšová deka "Mozaika" 30-02 řada "Comfort" složení: 100% merino vlna, příze č. 6 Šířka: 140 cm Délka deky s třásněmi: 200 cm
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg